Christian Haun fanzine header image 4

Tyven, rengøringsmanden og den enfoldige profet

Den famøse spilledåse redder gang på gang Etienne og Jasper, og vi er genremæssigt i omegnen af “Game of Thrones”, “1984” plus noget tredje, som jeg ikke helt kan bestemme.

Erik Svendsen, Jyllands-Posten

Læs mere om: Op mod solen ler vi

Dus med dystopien

Nu har han lukket sig inde igen, men i en helt anderledes skæv og bevægelig og uforudsigelig, også rent litterært, genremæssigt, særverden.

Lars Bukdahl, Weekendavisen

Læs mere om: Op mod solen ler vi

En særegen blomst

Læseren er med som passager, og historien folder sig ud som en blomst – efter faste linjer, men alligevel unikt smukt.

Janus Andersen, Superkultur, om “Op mod solen ler vi”

Læs mere om: Op mod solen ler vi

Drømmende og gådefuld

En vild bog, der blander alverdens genrer – en kærlighedsroman, en dystopi, science fiction og socialrealisme. Dragende, drømmende og gådefuld.

Rikke B. anbefaler “Op mod solen ler vi” i Det vi læser i april 2023.

Læs mere om: Op mod solen ler vi

Op mod solen ler vi

“Et andet sted pudser Etienne knive og tænker på hvornår han mon skal tilfredsstille frøken Lily igen. Hendes varme ryg, hans hænder om hendes lænd, halsens duft. Hvad laver hun deroppe?”

Etienne er tjener og elsker i en herskabslejlighed i hovedstaden Belreve. Efter et tyveri bliver han kastet ud i hjemløshed og må lære at klare sig selv. På flugt i en gådefuld og ukendt verden.

Christian Haun, f. 1974, har skrevet seks romaner og to samlinger af historier; af anmeldere kaldet “en smittende storyteller” og “sindssygt original og spændende”.

Op mod solen ler vi undslår sig, som resten af Hauns oeuvre, genrebetegnelser.En dragende roman, der suger læseren til sig og kaster vedkommende sammen med Etienne ud på rejse gennem en smuk og barsk verden.

Læs mere om: Bibliografi · Op mod solen ler vi