Christian Haun fanzine header image 4

Århus på katastrofekurs

Michael Eigtved i BT den 23/10-2003 må holde fast i bordkanten for på i Hauns univers.

Det er en meget mystisk og urovækkende bog, Christian Haun med »Reservatet« har bedrevet

Læs mere om: Reservatet

Meget, meget underligt

Ida Relsted Iversen i Fyens Stiftstidende den 17/9-2003 kæmper med en præcis genreplacering af Reservatet, men drages ind af fortællingen.

Det er alt sammen sort og uhyggeligt og meget, meget underligt. Samtidig er det foruroligende velskrevet og efterlader en stor undren

Læs mere om: Reservatet

Konspirationspraksis: virkeligheden under mistanke

Lars Bukdahl i Weekendavisen den 12/9-2003 læste i Reservatet, netop som DSB-toget kørte ham ind i Århus, hvilket blot bidrager til at drage ham ind i romanens undergangsunivers.

Der er lige så meget superheltetegneserie i teksten, som der er al mulig glitrende, borgesk og svend ågesk blindgyde-æstetik, og med lige så stor overbevisning.

Læs mere om: Reservatet

Tummelumske århusianere

Erik Svendsen i Jyllandsposten 11/99-2003 ser Reservatet som “et studium i et fatalt virkelighedstab og et demonstrativt sådan”.

Christian Hauns Reservatet er klaustrofobisk. Den er sympatisk i forsøget på at skildre verden set med en oversensibel optik.

Læs mere om: Reservatet

På kanten af menneskene

Bo Kampmann Walther i Kristeligt Dagblad 10/9-2003 har en positiv anmeldelse af Reservatet, som især fremhæver beskrivelsen af hverdagslivets små katastrofer.

Fik jeg sagt, at »Reservatet« er en fin lille roman, som giver løfter om endnu mere for den næste?

Læs mere om: Reservatet

Århus by night

Bo Tao Michaëlis i Politiken 10/9-2003 finder Reservatet mystisk, men ikke uinteressant.

Er man til den svenske filminstruktør Roy Anderssons lille filmiske perle ‘Sange fra anden sal’, vil man også tænde på denne lille tætte og underlige roman

Læs mere om: Reservatet