Christian Haun fanzine header image 2

Talent er ikke altid nok

Interview i Berlingske Tidende den 6/3-1999 ved Søren Kassebeer.

Der snakkes blandt andet om, hvordan man som ung forfatter beskriver f.eks. voldsom smerte, som man ikke selv har oplevet i sit liv. Og oplevelsen af, at forfatter og anmeldere ikke altid er enige, til eksempel i personens Nauts natur, hvortil Haun svarer:

Der er da masser af ting i bogen, som, sådan som jeg ser det nu, godt kan forstås på en anden måde. Jeg vil ikke sige, at min læsning er den eneste rigtige, slet ikke, og hvis nogle læsere falder over en sætning, der peger i en helt anden retning, end jeg har tilsigtet, så er det OK med mig. Det er egentlig kun pragtfuldt

Der snakkes også om bogen “Sjælen vejer 700 gram”, som har været tæt på at udkomme på Modtryk – det er den roman, der senere bliver udgivet som Rock Nekropolis.

Læs mere om: Interviews og portrætter · Naut · Rock Nekropolis