Christian Haun fanzine header image 2

Rock Nekropolis

Rock Nekropolis Privatdetektiverne Lee & Hock i Los Angeles får til opgave at efterforske sagen da den unge filmstuderende Aaron Johnson går i koma og efterlader sig en drømmedagbog der fortæller om Byen under vores søvn hvor alle de døde stjerner bor.I Marokko går en anden privatdetektiv i opløsning da han også kommer i kontakt med byen, og i skikkelse af skurken John Parabellum tager han til Los Angeles for at holde sig klar til den dag der måtte blive brug for ham.

Den dag er nu kommet. Nogen er begyndt at myrde løs blandt indbyggerne i de døde stjerners By, og det kommer til en konfrontation mellem detektiverne. De begynder at indse at Byen virkelig findes…

De to privatdetektiver Lee og Hock i Los Angeles bliver hyret af en fortvivlet moder, hvis søn er i koma og som har gemt en drømmedagbog, der fortæller om en by under byen, hvor de afdøde filmstjerner bor. De to drager via hypnose til byen, og bliver her indblandet i en kamp mellem filmstjerner og en gal massemorder.

Læs mere om: Bibliografi · Rock Nekropolis